jsk 13 januari 2015

Geschreven door Patrick Van den Broek.

Stilletjes aan hebben we de calorieën, die we ongetwijfeld hebben samen gesprokkeld de afgelopen feestdagen, weer wat onder controle. Dus hoog tijd om te starten met het nieuwe werkjaar, maar eerst natuurlijk iedereen het beste toewensen en dat we met zijn allen in 2015 onze hobby weer wat kunnen verrijken. Dit laatste moet zeker lukken want we hebben ook voor dit jaar een pracht van een programma samengesteld. Zo zullen volgende thema’s de revue passeren: styleringen door profs, ongedierte en hun bestrijdingen, display technieken, dood hout bewerken en wat zeker een hoogtepunt gaat zijn is een demonstratie van Bjorn Bjorholm.  Ook zal in het programma worden opgenomen,  het glazuren van accentpotjes, dit gaan we als extra inplannen ergens in de loop van het jaar. En een bezoek aan de prachtige winkel van Teunis Jan Klein( incl. lezing) zit in het pakket. Wat mij betreft is het een goed uitgebalanceerd programma waar de nadruk op kennis vergaren ligt.

 

club1 1

De leden zoeken hun accentpotjes uit, die biscuit gebakken zijn en dus klaar

voor het glazuren.

 

club1 3

Onze voorzitter neemt het woord en overloopt de plannen van het komende

werkjaar...

 

club1 2

... en dan luistert iedereen aandachtig.

 

club1 4

Na de formaliteiten is het een gezellig onderonsje met een drankje en een

knabbeltje.

 

club1 5

Gezellig!

 

club1 6

Tja, wat kan ik zeggen. Later op de avond wordt het alleen maar gezelliger!

 

 

Alle gekheid op een stokje!

Deze ledenvergadering is zeker niet zinloos, zo is er ruimte om van gedachten te wisselen. Wat zou beter kunnen, of nog beter?

Welke onderwerpen vinden de leden belangrijk, wat zijn hun verwachtingen? Wat willen de leden graag terug zien in het programma?

Vergaderen in een ongedwongen sfeer geeft goede ideeën en die zijn er zeker uit voortgekomen en zullen in de toekomst ook ingezet worden.

Ook nog even meegeven dat twee leden van onze club mee hebben gedaan met de Noelanders trophy 2015. En daar zijn we terecht trots op.

 

noely 2015Carpinus turkzaninowii + Juniperus itoigawa

Yannick Kiggen

 

noelp 2015Juniperus itoigawa

Patrick Van den Broek

 

 

Tot de volgende!

 

Above all! Love the bonsai!

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments

Wat is de eerste letter van de kleur groen?
Uw e-mail adres:
Onderwerp:
Uw vraag:
258830
Today
Yesterday
Last Week
Last Month
All days
51
61
256972
2828
258830